Close

"Run Command" not working ?

Having trouble with Sighthound Video? Post here for help.

Moderator: Staff

no avatar
mr.Magoo
 
Posts: 19
Joined: Wed Jan 23, 2019 8:35 am

"Run Command" not working ?

by mr.Magoo » Sun May 26, 2019 10:11 am

I've read through a couple of posts on the forum as well as the documentation and I can't really find anything that resolves the situation.

I use the example straight out of the documentation, i.e.
Code: Select all
cmd.exe /c echo 'Event has occurred' >> C:\temp\events.txt


It works just fine when I hit the test button, but it does not work when I get an actual event (I get the mobile notification but the trigger isn't triggered).

User avatar
CV SECURE
 
Posts: 44
Joined: Sun Feb 16, 2020 8:12 pm

Re: "Run Command" not working ?

by CV SECURE » Wed Mar 04, 2020 2:58 pm

Not working for me all so. only works when i press TEST
Code: Select all
cmd.exe /c start C:\temp\MyScript.bat

i added the bell sound with it and i hear the bell but script Run Comman doesn't activate.

website here shows
Basic Edition - 2 Cameras

HD video support
Export to the cloud
Remote access
Run external commands
12 months technical support & new versions
Single computer license.

https://portableapps.com/apps/utilities/tinytask_portable
im working on a Macro Script that records your keyboard strokes and clicks to turn on and off camera's.
got 1 cam pointing at the front door and once open it needs to trigger rule (inside my region)
Code: Select all
cmd.exe /c start C:\Users\me\Desktop\cam-audio\on.exe


how it works is when i leave for work opening the Front DOOR it turns ON the backyard camera.
when i get HOME from work and open the same Front DOOR it turns OFF the backyard camera.

The on.exe DOES work when i click the .EXE File or use the path
C:\Users\me\Desktop\cam-audio\on.exe
but not as a command inside sitehound video.

im using windows 10 pro

User avatar
CV SECURE
 
Posts: 44
Joined: Sun Feb 16, 2020 8:12 pm

Re: "Run Command" not working ?

by CV SECURE » Thu Mar 12, 2020 9:55 pm

any word on this ive been waiting? i waited and also open up a ticket and still no word or reply.
i could do a lot with this, very important :o
good time to fixes this and see if the auto update works in SH Video


Return to Technical Support